21 februari 2017 / Woningen

Vrijstaande boerderij-woning met gebouwen aan de Rietsteeg 1 te Mastenbroek te koop

 € 443.500,00

Vrijstaande boerderij-woning met gebouwen aan de Rietsteeg 1 te Mastenbroek te koop Heeft u altijd al heerlijk vrij willen wonen op het platteland zonder dat er rekening gehouden moet worden met omliggende buren omdat zij last van u zouden kunnen hebben? Dan is hier een goede kans om deze wens in te vullen. (meer…)
Details
16 februari 2017 / Gevraagd

Hele bedrijven

Hele bedrijven Grootte tussen 40 en 60 hectare (meer…)
Details
16 februari 2017 / Gevraagd

Melkveehouderijbedrijf voor een client

Melkveehouderijbedrijf voor een client Courant melkveehouderijbedrijf met een huiskavel van rond de dertig hectare (meer…)
Details
16 februari 2017 / Woningen, Woonboerderijen

VERKOCHT: Woonboerderij in Hasselt

€488.700,00

VERKOCHT: Woonboerderij in Hasselt In het buitengebied van Hasselt is nu een vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen te koop aan de Terwee 5. (meer…)
Details
16 februari 2017 / Bedrijfsonroerendgoed, Woningen, Woonboerderijen

VERKOCHT: Vrijstaand huis. veel mogelijkheden en vrijheid gegarandeerd!

€392.500,00

VERKOCHT: Vrijstaand huis. veel mogelijkheden en vrijheid gegarandeerd! Dit vrijstaande huis mag je niet missen. Kom snel kijken voor het te laat is! Ben jij op zoek naar een gave plek om te wonen. (meer…)
Details
16 februari 2017 / Bedrijfsonroerendgoed

Bedrijfsruimte in IJsselmuiden te huur

Bedrijfsruimte in IJsselmuiden te huur Te huur bedrijfsruimte aan de Frieseweg 17-1 te IJsselmuiden Bent u op zoek in de omgeving van IJsselmuiden/Kampen naar een bedrijfsruimte om te huren? (meer…)
Details
16 februari 2017 / Bedrijfsonroerendgoed

VERKOCHT: Tuincentrum te Zwartsluis te koop

Verkocht: Tuincentrum te Zwartsluis te koop Als u op zoek bent naar rust en ruimte met mogelijkheden om uw onderneming op de kaart te zetten, heeft u nu gevonden wat u zoekt tegen een betaalbare prijs op een eersteklas locatie! (meer…)
Details
16 februari 2017 / Bedrijfsonroerendgoed

VERKOCHT!!! Vrijliggende bouwkavel te koop

VERKOCHT!!! Vrijliggende bouwkavel te koop Een vrijliggende bouwkavel met betsemming 'Bedrijf" met meerdere mogelijkheden te koop in Heerde aan de Kerkdijk ong. (meer…)
Details
16 februari 2017 / Woningen, Woonboerderijen

VERKOCHT: Zeer authentiek pand te ‘s-Heerenbroek

VERKOCHT: Zeer authentiek pand te 's-Heerenbroek Wij bieden u vrijblijvend te koop aan een zeer royale woning net buiten de bebouwde kom van 's-Heerenbroek met veel mogelijkheden en op een hoog niveau van onderhoud (meer…)
Details
16 februari 2017 / Woningen, Woonboerderijen

VERKOCHT: Dijkwoning aan de Zalkerdijk 63 te Zwolle €419.500,00

Verkocht! Dijkwoning aan de Zalkerdijk 63 te Zwolle Op een formidabele plek gelegen dijkwoning danwel woonboerderij met veel gebruiksmogelijkheden. (meer…)
Details
14 februari 2017 / Woningen, Woonboerderijen

VERKOCHT: Woonboerderij aan de Zalkerdijk 22 te Zwolle

€675.000,00

VERKOCHT: Op een formidabele plek gelegen woonboerderij annex dijkwoniong met veel gebruiksmogelijkheden. Op zoek naar een locatie in de omgeving van Zwolle waar je je vleugels kunt uitslaan en waar je je volledig kan ontplooien? (meer…)
Details
2 februari 2017 / Woningen, Woonboerderijen

VERKOCHT: Woonboerderij in Mastenbroek

Bent u op zoek naar een rustige plek om te wonen en te werken. Dan is dit uw uitgelezen kans. Wij hebben vrijblijvend in de verkoop een zeer fraai gelegen woonobject in Mastenbroek. (meer…)
Details