Een agrarisch makelaar. Die zoekt u niet zomaar. U heeft uw ogen laten vallen op een prachtige boerderij. Of bent op zoek naar een nieuwe eigenaar voor uw bedrijf. Dit laat u natuurlijk het liefst aan experts over. Daarom schakelt u de hulp van Van der Lelij Makelaars in. Specialist in agrarisch vastgoed en agrarisch onroerend goed. En heeft u advies nodig over aanverwante onderwerpen? Ook op die momenten staan wij voor u klaar!

Agrarische vastgoed

In de eerste plaats is Van der Lelij Makelaars een agrarisch makelaar. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met agrarisch vastgoed. Woonboerderijen. Bedrijven in de landbouw of veeteelt. Deze objecten zitten allemaal in onze portefeuille. Onze taak? Het bemiddelen in de verkoop, aankoop of verhuur. Wij brengen verschillende wensen in kaart. Zoeken mee naar geschikte panden. Voeren onderhandelingen. En begeleiden u bij notariële en juridische zaken. Dit alles om u te ontlasten.

Overig agrarisch onroerend goed

Agrarisch onroerend goed is meer dan woon- en bedrijfspanden alleen. Hieronder valt ook de grond waarop een gebouw staat. Of kan staan. Als agrarisch makelaar voeren wij ook hier een bemiddelende rol uit. Dus bent u op zoek naar een vrijliggende bouwkavel? Dan kan Van der Lelij Makelaars u van dienst zijn. Of u nu aannemer, architect, ondernemer of particulier bent. Wij helpen u graag op weg. Met onze vakgerichte kennis bieden wij een oplossing voor ieder vraagstuk.

De diensten van Van der Lelij Makelaars

Van der Lelij Vastgoed is al ruim 15 jaar een begrip in Nederland. Als agrarisch makelaar houden wij ons bezig met de ver- en aankoop van agrarisch vastgoed en onroerend goed. Nieuwsgierig? Het huidige aanbod vindt u op onze website. Daarnaast bieden wij ook aanverwante diensten aan. Zoals taxatie en advisering over verschillende domeinen, zoals: overnames, kavelruil en onteigening of hulp bij een onteigeningsprocedure. Zo kunnen wij altijd praktijkgerichte oplossingen bieden voor diverse vraagstukken.

Agrarisch makelaar omgeving Kampen, Zwolle

Een kavel. Een boerderij. U bent op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het ver- of aankopen van agrarische objecten. Van der Lelij Makelaars staat u hier graag in bij. Bellen kan naar 038 3338357. Natuurlijk kunt u ons ook een bericht sturen via vdlv@lelij.nl of het contactformulier. Wilt u met één onze specialisten om tafel? Bij Van der Lelij Makelaars ontvangen wij u graag voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn niet voor niets dé agrarisch makelaar van Nederland!