Onteigeningsprocedure

Zoekt u naar informatie over een onteigeningsprocedure? Dan kan Van der Lelij Vastgoed u verder helpen. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van agrarisch advies en bemiddeling. Wij kunnen u adviseren op het gebied van onteigeningen. Een onafhankelijke specialist zorgt er namens u voordat u precies weet hoe u moet handelen tijdens een onteigeningsprocedure. Heeft u vrijblijvende vragen? Neem dan telefonisch contact op via 038 – 333 83 57 of stuur een mail naar vdlv@lelij.nl. Wij helpen u graag verder! Neem contact op!

Onteigeningsprocedure woning of grond

Het is erg vervelend dat de overheid uw grond nodig heeft voor het algemeen belang, terwijl u het liever wil behouden. Komt u er niet uit met de desbetreffende instantie? Of heeft u vragen over de verkoop van uw agrarische objecten? Wij adviseren u graag zodat u de beste deal krijgt. Wij kunnen u ook bijstaan bij de volgende situaties:

  • Aan- en verkoop van agrarische objecten
  • Oplossingen aandragen bij het overnameproces
  • Hulp bij aan- en verkoop van uw bedrijf
  • Overleg met pachter en verpachter over beëindiging of veranderingen bij pacht
  • Taxatie bij herwaardering grond en/of bedrijf

Dit is slechts een kleine greep uit het totaal aantal diensten van Van der Lelij Vastgoed. Wij hebben voortvarendheid en integriteit hoog in het vaandel staan. Heeft u vragen over een onteigeningsprocedure of een ander financieel vraagstuk? Twijfel niet langer en neem contact op.

Jarenlange agrarische ervaring!

Eigenaar Lourens van der Lelij heeft 10 jaar ervaring opgedaan bij een agrarisch advies- en bemiddelingsbureau. Daarna is hij gestart met Van der Lelij Vastgoed. Door zijn jarenlange ervaring is hij agrarisch gezien van alle markten thuis. Naast u vragen over een onteigeningsprocedure kunt u ook geholpen worden bij aan- of verkoop van grond of een boerderij. Door bijscholing en diverse cursussen zijn wij van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte.

Onteigeningsprocedure? Kies voor Van der Lelij Vastgoed

Voor advies tijdens een onteigeningsprocedure kiest u voor Van der Lelij Vastgoed! Heeft u vrijblijvende vragen over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact op via 038 – 333 83 57 of stuur een mail naar vdlv@lelij.nl. Wij helpen u graag verder met de beste adviezen tijdens een onteigeningsprocedure.