Agrarisch makelaar

Home / Agrarisch makelaar

Agrarisch makelaar

Een agrarisch makelaar. Die zoekt u niet zomaar. U heeft uw ogen laten vallen op een prachtige boerderij. Of bent op zoek naar een nieuwe eigenaar voor uw bedrijf. Dit laat u natuurlijk het liefst aan experts over. Daarom schakelt u de hulp van Van der Lelij Vastgoed in. Specialist in agrarisch vastgoed en agrarisch onroerend goed. En heeft u advies nodig over aanverwante onderwerpen? Ook op die momenten staan wij voor u klaar!

Verkoop van uw agrarische objecten;

Aankoop van uw toekomstig bedrijf;

Oplossingen bij het overnameproces;

Overleg met uw pachter of verpachter over beëindiging van de pacht;

Taxatie bij herwaardering grond en bedrijf;

Taxatie bij bedrijfsbeëindiging, bedrijfsovername, verplaatsing of emigratie;

Advies bij kavelruil en ruilverkaveling;

Advies bij verkoop aan overheden en projectontwikkelaars;

Fiscaal maatwerk bij verkoop of verplaatsing;

Uitdagingen in de sfeer van ruimtelijke ontwikkelingen;

Agrarische vastgoed

In de eerste plaats is Van der Lelij Vastgoed een agrarisch makelaar. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met agrarisch vastgoed. Woonboerderijen. Bedrijven in de landbouw of veeteelt. Deze objecten zitten allemaal in onze portefeuille. Onze taak? Het bemiddelen in de verkoop, aankoop of verhuur. Wij brengen verschillende wensen in kaart. Zoeken mee naar geschikte panden. Voeren onderhandelingen. En begeleiden u bij notariële en juridische zaken. Dit alles om u te ontlasten.

Overig agrarisch onroerend goed

Agrarisch onroerend goed is meer dan woon- en bedrijfspanden alleen. Hieronder valt ook de grond waarop een gebouw staat. Of kan staan. Als agrarisch makelaar voeren wij ook hier een bemiddelende rol uit. Dus bent u op zoek naar een vrijliggende bouwkavel? Dan kan Van der Lelij Vastgoed u van dienst zijn. Of u nu aannemer, architect, ondernemer of particulier bent. Wij helpen u graag op weg. Met onze vakgerichte kennis bieden wij een oplossing voor ieder vraagstuk.

De diensten van Van der Lelij Vastgoed

Van der Lelij Vastgoed is al ruim 15 jaar een begrip in Nederland. Als agrarisch makelaar houden wij ons bezig met de ver- en aankoop van agrarisch vastgoed en onroerend goed. Nieuwsgierig? Het huidige aanbod vindt u op onze website. Daarnaast bieden wij ook aanverwante diensten aan. Zoals taxatie en advisering over verschillende domeinen, zoals: overnames, kavelruil en onteigening of hulp bij een onteigeningsprocedure. Zo kunnen wij altijd praktijkgerichte oplossingen bieden voor diverse vraagstukken.

Agrarisch makelaar omgeving Kampen, Zwolle

Een kavel. Een boerderij. U bent op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het ver- of aankopen van agrarische objecten. Van der Lelij Vastgoed staat u hier graag in bij. Bellen kan naar 038 3338357. Natuurlijk kunt u ons ook een bericht sturen via vdlv@lelij.nl of het contactformulier. Wilt u met één onze specialisten om tafel? Bij Van der Lelij Vastgoed ontvangen wij u graag voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn niet voor niets dé agrarisch makelaar van Nederland!

Agrarisch makelaar
Agrarisch makelaar

Advies van Van der Lelij Vastgoed

Agrarisch makelaardij. Dit is een vakgebied waarin Van der Lelij Vastgoed uitblinkt. Al ruim 15 jaar houden wij ons bezig met de verkoop en aankoop van agrarische objecten. Zo brengen wij vraag en aanbod op onze website bij elkaar. Daarnaast geven wij advies over uiteenlopende onderwerpen. Denk aan: ruilverkaveling, verkoop aan overheid of projectontwikkelaars en onteigening. Ons motto? Altijd een praktijkgericht oplossing voor uw vraag of probleem.

Agrarisch makelaar

Vraag direct advies over onteigening in

Een gedwongen overdracht van uw grond aan de overheid. Daar zit u als eigenaar niet op te wachten. Om deze procedure zoveel mogelijk in goede banen te leiden, bent u op zoek naar deskundig advies. Schakel hiervoor Van der Lelij Vastgoed in! Bel vandaag nog naar 038 3338357. Of stuur ons een bericht via het contactformulier. Zien wij u binnenkort op kantoor voor een vrijblijvend gesprek over onteigening?

Contactgegevens

Kluisstraat 9, 8271 XD IJsselmuiden

038-3338357

 

Hét adres voor vraagstukken over agrarisch vastgoed 

Heeft u vragen over deze of andere dan hier genoemde items?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw zaken worden door ons voortvarend en integer behandeld!