Agrarisch makelaar Noord-Holland

Home / Agrarisch makelaar / Agrarisch makelaar Noord-Holland

Een agrarisch makelaar in Noord-Holland helpt u bij de aan- of verkoop van een boerderij of agrarische grond. Deze makelaar speelt een zeer belangrijke rol op de agrarische vastgoedmarkt. Dit is immers een zeer specifieke markt, met afwijkende en regelmatig veranderende wet- en regelgeving. Bij het (ver)kopen van boerengrond komt eenvoudigweg een stuk meer kijken dan bij het verhandelen van een huis binnen de bebouwde kom. Laat dus geen kansen liggen en profiteer ook van de kennis van ons ervaren agrarisch makelaarskantoor, dat u ook in Noord-Holland graag van dienst is.

Neem contact met ons op

Verkoop van uw agrarische objecten;

Aankoop van uw toekomstig bedrijf;

Oplossingen bij het overnameproces;

Overleg met uw pachter of verpachter over beëindiging van de pacht;

Taxatie bij herwaardering grond en bedrijf;

Taxatie bij bedrijfsbeëindiging, bedrijfsovername, verplaatsing of emigratie;

Advies bij kavelruil en ruilverkaveling;

Advies bij verkoop aan overheden en projectontwikkelaars;

Fiscaal maatwerk bij verkoop of verplaatsing;

Uitdagingen in de sfeer van ruimtelijke ontwikkelingen;

Het voordeel van een agrarisch makelaar in Noord-Holland

Zoals binnen ieder vakgebied zijn er ook binnen het makelaarsvak specialisaties mogelijk. Zo zijn er makelaars die zich in het bijzonder bezighouden met de aan- en verkoop van bedrijfspanden, richten anderen zich op de nieuwbouwmarkt en is de agrarisch makelaar dag in, dag uit bezig met agrarisch vastgoed.

Dat is natuurlijk niet voor niets. Waar de generalist overal een beetje van afweet, verdiept de specialist zich in een specifiek onderdeel van zijn vak. Zo smaakt het brood van de ambachtelijke bakker op de hoek toch altijd beter dan dat van de supermarkt. Tussen een ‘gewone’ makelaar en een agrarisch makelaar in Noord-Holland zijn er vergelijkbare verschillen. En dat biedt grote voordelen voor u als woningzoeker of verkoper op de agrarische vastgoedmarkt.

Specifieke wet- en regelgeving

Wanneer het aankomt op de aan- of verkoop van agrarisch vastgoed in Noord-Holland, komt er namelijk zeer specifieke wet- en regelgeving bij kijken. Denk aan een bestemmingsplan dat bepaalt dat de grond waarop een boerderij staat bedoeld is voor landbouw en niet (uitsluitend) als woonkavel. Daarnaast dient rekening gehouden te worden met de omgevingswet, CO2- en stikstofuitstoot, de Wet Plattelandswoningen en kan er sprake zijn van onteigening. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van zaken om rekening bij te houden bij de aan- en verkoop van boerengrond. Regels die bovendien regelmatig veranderen en waar wij als agrarisch makelaar in Noord-Holland voortdurend van op de hoogte blijven.

Laat u ook bijstaan door agrarisch makelaar Van der Lelij in Noord-Holland

Van der Lelij Vastgoed is reeds sinds 2003 als onafhankelijk specialist betrokken bij de handel in agrarisch vastgoed. Wij zijn zelf gevestigd in het Overijsselse IJsselmuiden, maar staan agrariërs en (woon)boerderijzoekers bij in heel Nederland. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we dan ook als geen ander op de hoogte van de Nederlandse agrarische vastgoedmarkt, waaronder zeker ook het aanbod in Noord-Holland valt.

Heeft u dus baat bij advies, wilt u uw boerderij verkopen of zoekt u juist een prachtig stukje boerengrond in Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 038-3338357 of een e-mail te sturen naar info@lelij.nl. Met meer dan vijftien jaar ervaring mogen we ons gerust één van de belangrijkste agrarisch makelaars van Noord-Holland noemen.

Agrarisch makelaar Noord-Holland
Agrarisch makelaar

Advies van Van der Lelij Vastgoed

Agrarisch makelaardij. Dit is een vakgebied waarin Van der Lelij Vastgoed uitblinkt. Al ruim 15 jaar houden wij ons bezig met de verkoop en aankoop van agrarische objecten. Zo brengen wij vraag en aanbod op onze website bij elkaar. Daarnaast geven wij advies over uiteenlopende onderwerpen. Denk aan: ruilverkaveling, verkoop aan overheid of projectontwikkelaars en onteigening. Ons motto? Altijd een praktijkgericht oplossing voor uw vraag of probleem.

Agrarisch makelaar

Vraag direct advies over onteigening in

Een gedwongen overdracht van uw grond aan de overheid. Daar zit u als eigenaar niet op te wachten. Om deze procedure zoveel mogelijk in goede banen te leiden, bent u op zoek naar deskundig advies. Schakel hiervoor Van der Lelij Vastgoed in! Bel vandaag nog naar 038 3338357. Of stuur ons een bericht via het contactformulier. Zien wij u binnenkort op kantoor voor een vrijblijvend gesprek over onteigening?

Contactgegevens

Kluisstraat 9, 8271 XD IJsselmuiden

038-3338357

 

Hét adres voor vraagstukken over agrarisch vastgoed 

Heeft u vragen over deze of andere dan hier genoemde items?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw zaken worden door ons voortvarend en integer behandeld!