Onteigeningsprocedure

Home / Onteigeningsprocedure

Onteigeningsprocedure

Zoekt u naar informatie over een onteigeningsprocedure? Dan kan Van der Lelij Vastgoed u verder helpen. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van agrarisch advies en bemiddeling. Wij kunnen u adviseren op het gebied van onteigeningen. Een onafhankelijk specialist zorgt er namens u voordat u precies weet hoe u moet handelen tijdens een onteigeningsprocedure. Heeft u vrijblijvende vragen? Neem dan telefonisch contact op via 038 – 333 83 57 of stuur een mail naar info@lelij.nl. Wij helpen u graag verder! Neem contact op!

Verkoop van uw agrarische objecten;

Aankoop van uw toekomstig bedrijf;

Oplossingen bij het overnameproces;

Overleg met uw pachter of verpachter over beëindiging van de pacht;

Taxatie bij herwaardering grond en bedrijf;

Taxatie bij bedrijfsbeëindiging, bedrijfsovername, verplaatsing of emigratie;

Advies bij kavelruil en ruilverkaveling;

Advies bij verkoop aan overheden en projectontwikkelaars;

Fiscaal maatwerk bij verkoop of verplaatsing;

Uitdagingen in de sfeer van ruimtelijke ontwikkelingen;

Onteigeningsprocedure woning of grond

Het is erg vervelend dat de overheid uw grond nodig heeft voor het algemeen belang, terwijl u het liever wil behouden. Komt u er niet uit met de desbetreffende instantie? Of heeft u vragen over de verkoop van uw agrarische objecten? Wij adviseren u graag zodat u de beste deal krijgt. Wij kunnen u ook bijstaan bij de volgende situaties:

  • Aan- en verkoop van agrarische objecten
  • Oplossingen aandragen bij het overnameproces
  • Hulp bij aan- en verkoop van uw bedrijf
  • Overleg met pachter en verpachter over beëindiging of veranderingen bij pacht
  • Taxatie bij herwaardering grond en/of bedrijf

Dit is slechts een kleine greep uit het totaal aantal diensten van Van der Lelij Vastgoed. Wij hebben voortvarendheid en integriteit hoog in het vaandel staan. Heeft u vragen over een onteigeningsprocedure of een ander financieel vraagstuk? Twijfel niet langer en neem contact op.

Jarenlange agrarische ervaring!

Eigenaar Lourens van der Lelij heeft 10 jaar ervaring opgedaan bij een agrarisch advies- en bemiddelingsbureau. Daarna is hij gestart met Van der Lelij Vastgoed. Door zijn jarenlange ervaring is hij agrarisch gezien van alle markten thuis. Naast uw vragen over een onteigeningsprocedure kunt u ook geholpen worden bij aan- of verkoop van grond of een boerderij. Door bijscholing en diverse cursussen zijn wij van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte.

Onteigeningsprocedure? Kies voor Van der Lelij Vastgoed

Voor advies tijdens een onteigeningsprocedure kiest u voor Van der Lelij Vastgoed! Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact op via 038 – 333 83 57 of stuur een mail naar info@lelij.nl. Wij helpen u graag verder met de beste adviezen tijdens een onteigeningsprocedure.

Onteigeningsprocedure
Onteigeningsprocedure

Advies van Van der Lelij Vastgoed

Agrarisch makelaardij. Dit is een vakgebied waarin Van der Lelij Vastgoed uitblinkt. Al ruim 15 jaar houden wij ons bezig met de verkoop en aankoop van agrarische objecten. Zo brengen wij vraag en aanbod op onze website bij elkaar. Daarnaast geven wij advies over uiteenlopende onderwerpen. Denk aan: ruilverkaveling, verkoop aan overheid of projectontwikkelaars en onteigening. Ons motto? Altijd een praktijkgericht oplossing voor uw vraag of probleem.

Onteigeningsprocedure

Vraag direct advies over onteigening in

Een gedwongen overdracht van uw grond aan de overheid. Daar zit u als eigenaar niet op te wachten. Om deze procedure zoveel mogelijk in goede banen te leiden, bent u op zoek naar deskundig advies. Schakel hiervoor Van der Lelij Vastgoed in! Bel vandaag nog naar 038 3338357. Of stuur ons een bericht via het contactformulier. Zien wij u binnenkort op kantoor voor een vrijblijvend gesprek over onteigening?

Contactgegevens

Kluisstraat 9, 8271 XD IJsselmuiden

038-3338357

 

Hét adres voor vraagstukken over agrarisch vastgoed 

Heeft u vragen over deze of andere dan hier genoemde items?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw zaken worden door ons voortvarend en integer behandeld!