€675.000,00

VERKOCHT: Op een formidabele plek gelegen woonboerderij annex dijkwoniong met veel gebruiksmogelijkheden.

Op zoek naar een locatie in de omgeving van Zwolle waar je je vleugels kunt uitslaan en waar je je volledig kan ontplooien?

Dan is hier je kans!! Wij bieden vrijblijvend Zalkerdijk 22 aan!

Deze prachtige vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen staat binnen de bebouwde kom van de Gemeente Zwolle op een heerlijke plek op steenworp afstand van de uiterwaarden van de IJssel. Derhalve zijn er uitloopmogelijkheden te over vanuit de woning. Rondom de woning ervaart u rust en ruimte met een landelijk uitzicht, terwijl u toch dichtbij Zwolle en de snel bereikbare uitvalswegen en A28 bent. Binnen enkele fietsminuten komt u op de dijk langs de IJssel met daarlangs gelegen het
fraaie natuurgebied ‘de Vreugderijkerwaard’, welke deel uitmaakt van de fietsroute ‘Rondje Zwolle’.

++Aansluitend ca. 6.500 meter weiland met schuilschuur te koop++

++Generatiewonen behoort tot de mogelijkheden++

De gemoedelijke wijk Westenholte bevindt zich op ca. 5 minuten fietsafstand van de woning; hier is het kleinschalig winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen. De wijk heeft 3 basisscholen, diverse sportvoorzieningen zoals een voetbal- en een tennisvereniging en een actieve wijkvereniging.
Het zorgcentrum Driezorg aan de Voorsterweg is recent geopend, waarin zich o.a. een artsenpraktijk, een apotheek en fysiotherapeuten bevinden.
Een frequente buslijn zorgt voor een goede verbinding naar en van het centrum en station in Zwolle.
Tevens is het winkelcentrum van Stadshagen, met veel verschillende winkels en diverse voorzieningen, snel te bereiken via de nieuw aangelegde fietstunnel tussen Westenholte en Stadshagen.

De woning is uitstekend onderhouden en voorzien van alle hedendaagse comfort. De tuin rondom, met aan de voorzijde een vijver, is fraai aangelegd en prima verzorgd en heeft een aangebouwde met riet bekapte veranda. De vrijstaande bijgebouwen/schuren bieden volop mogelijkheden: bijvoorbeeld is op dit moment het bijgebouw in gebruik als gezellige ontmoetingsruimte voor privégebruik. Er is een lange oprit met ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s.

De indeling is als volgt te beschrijven:

Begane grond:
Entree, hal, grote tuingerichte woonkamer met uitbouw/serre met toegang tot het terras, studeerkamer, halfopen luxe woonkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur met een ingang via vaste trap naar nette droge kelder, een separate toiletruimte met urinoir, toilet en wastafel, een ruime slaapkamer met aangrenzend de badkamer voorzien van douchehoek, toilet, yacuzzi-ligbad, badkamermeubel met 2 wastafels en designradiator. In de woonkamer ligt een eikenlook pvc-vloer, de keuken en de badkamer zijn voorzien van een plavuizen vloer. Via de hal is een tweede hal bereikbaar waar de 2e toegang is tot het terras, de aparte wasruimte en hobbyruimte met 2 openslaande voormalige staldeuren. Zowel de hobbyruimte als de daarnaast aangebouwde schuur hebben toegang tot het achterterrein.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, 3 slaapkamers met elk een eigen bergruimte en 2 separate bergingen.

Algemene informatie:
– Perceeloppervlakte 4.600 m²
– Aansluitend ca. 6.500 m² weiland te koop met schuilschuur
– Woonoppervlakte ca. 228 m²
– Oppervlakte van de 6 bijgebouwen totaal ca. 490 m²
– Inhoud woonhuis ca. 927 m³
– Totaal oppervlakte tuin meer dan 1.500 m²
– Eigen weiland
– Verwarming middels cv-installatie (2005) en deels vloerverwarming
– Isolatie: dubbelglas en dakisolatie
– Generatiewonen mogelijk

Bijzonderheden: De ruimte boven de hobbyruimte ( nu opslagruimte ) kan eenvoudig omgebouwd worden tot extra slaapkamers en 2e badkamer

Aanvaarding: medio 2012/2013, maar kan ook snel indien dit gewenst is.

Uitgebreide omschrijving bijgebouwen:
Tegen de weide staat een stenen veranda met rieten dak met een breedte van 4,50 meter en een lengte van 4,50 meter. Open voorzijde en linkerzijkant. Goothoogte 2,25 meter en nokhoogte circa 4,25 meter.
Links achter het huis staat een opslagloods van 20,00 meter bij 10,00 meter. Deze schuur is opgetrokken met betonnen voet van ongveer 1,25 meter en een stalen constructie met stalen damwanddakplaten in de kap.
Direct achter deze schuur staat een stalen romneyloods met een maatvoering van ongeveer 5,50 meter bij 6,00 meter.
Rechts achter de woning staan 2 schuren achter elkaar. De voorste is opgetrokken in steen metselwerk met pannen dak met wolfseind en heeft een maatvoering van 10,00 meter bij 11,00 meter (hierin is de privé bar). Tevens is een garagebox in deze schuur aanwezig met overheaddeur. Direct erachter staat een schuur met een maatvoering van 10,00 meter bij 12,00 meter. Deze opslagschuur is voorzien van stalen spanten. De dakbedekking is van asbestgolfplaten en de wanden zijn bekleed met damwand. Hiertegen is tempex isolatie aangebracht.
Rechts naast de hierboven beschreven schuur staat tegen de erfgrens een eenvoudige kapschuur die aan de voorzijde voorzien is van deuren. De maatvoering is 10,00 meter bij 5,50 meter. Wanden zijn gepotdekseld met hout.
In de weide (aansluitend ongeveer 6.500 m² te koop tegen meerwaarde) staat een houten schuilgelegenheid voor vee met een rieten dakbedekking en een oppervlakte van 4.90 meter breed en 6.40 meter lang; goothoogte ca. 2,50 meter en nok ca. 5,50 meter. Gepotdekseld met eikenhout.

Beslist de moeite van het kijken waard. Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden! Bezichtigen kan op afspraak en hiervoor kunt u terecht bij:
Van der Lelij Vastgoed te IJsselmuiden, mobiel: 06-53833384 en telefoon: 038-3338357, e-mail: vdlv@lelij.nl
en
Van Beek Makelaardij te Zwolle, tel. 038-4212444/mob. 06-22972546, e-mail: info@vanbeekmakelaardij.nl

Vraagprijs: € 675.000,00

Gegevens:
Bouwjaar: 1920
Perceeloppervlakte: 4600 vierkante meter
Inhoud: 892 m3
Oppervlakte woning: 215 vierkante meter
Verkoopoppervlakte: 4600
Garage: ja
Aantal kamers: 6