€488.700,00

VERKOCHT: Woonboerderij in Hasselt
In het buitengebied van Hasselt is nu een vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen te koop aan de Terwee 5.

VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUWEN TE KOOP

Aan de Terwee in Hasselt kunt u terecht om uw plannen in het buitengebied van Hasselt te verwezelijken. Tussen agrarische bedrijven gelegen aan de buitenste rand van het nieuwbouwplan “Om de Weede” is een woonboerderij vrijgekomen met bijgebouwen voor verkoop. Als u interesse hebt kunt u een afspraak maken voor bezichtiging van het mooie object aan Terwee 5 te Hasselt.

De woning is in 1990 degelijk gebouwd en daarna door de huidige eigenaar goed onderhouden. De woning beschikt op de begane grond over een riante woonkamer, een woonkeuken, een slaapkamer en een werkkamer. Er is veel ruimte in deze woning. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig op een geisoleerde vloer. De woning kan in zijn geheel verwarmd worden met de in de woonkamer gesitueerde houtkachel. Tevens is de woning voorzien van een centrale stofzuiginstallatie met verschillende aansluitpunten.Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 een deur hebben naar een inpandig balkon. Bij de woning ligt een ruime kavel ondergrond van 7.390 vierkante meter. Naast de woning is 1 schuur met openruimte en 2 garargeboxen aanwezig met een oppervlakte van 170 vierkante. Achter de woning staan daarnaast nog 2 schuren van hout en steen met een respectievelijke oppervlakte van 320 vierkante meter en 325 vierkante meter. De mogelijkheden met deze schuren zijn divers. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Tevens is er voldoende mogelijkheid om met transportmiddelen te rangeren.

De indeling van de woning is als volgt te beschrijven:
De vooringang met een voordeur in de hal met toiletruimte, badkamer en trapopgang naar eerste verdieping waar aan een overloop een inloopkast, een badkamer met dakkapel, een tweede toiletruimte en 4 ruime slaapkamers met voldoende kastruimte zijn gesitueerd. 2 Slaapkamers hebben een deur naar een inpandig balkon van circa 11 vierkante meter. Vanuit de hal zijn deuren naar de werkkamer, de ruime woonkamer met een oppervlakte van ca 35 vierkante meter, een keuken met een oppervlakte van 17 vierkante meter en een slaapkamer op de begane grond. Tevens is er een deur naar het achterportaal waarin zich de achterdeur bevindt en daarnaast een kleine toiletruimte en een bijkeuken. In de hal bevindt zich ook de meterkast. In de keuken is een deur naar het achterportaal en naar de woonkamer en een buitendeur gesitueerd. De zolder is vanaf de overloop middels een vlizotrap bereikbaar en heeft voldoende bergruimte.

Onder de bestemmingsbepalingen van Gemeente Zwartewaterland geven de gegevens van dit object aan dat het erf en een gedeelte van de achterliggende grond vallen onder de omschrijving: Agrarische bedrijfsdoeleinden met de aanvulling bestaand erf. Dit betekend dat de gebouwen niet in oppervlakte uitgebreid kunnen worden. Een gedeelte van de bijliggende grond wordt in het bestemmingsplan aangeduid als agrarisch gebied.
Mocht u interesse gewekt zijn, kunt u vrijblijvend contact opnemen om uw mogelijkheden verder te bekijken. Beslist de moeite van het kijken waard!

Tevens kunt u uiteraard altijd vrijblijvend een brochure opvragen.

Vraagprijs: € 488.700,00

Gegevens:
Bouwjaar: 1990
Perceeloppervlakte: 7390 vierkante meter
Inhoud: 765 m3
Oppervlakte woning: 135 m2
Verkoopoppervlakte: 7390 m2
Garage: ja
Aantal kamers: 7ERKOCHT