Bent u op zoek naar een rustige plek om te wonen en te werken. Dan is dit uw uitgelezen kans. Wij hebben vrijblijvend in de verkoop een zeer fraai gelegen woonobject in Mastenbroek.

Te koop een fraaie woonboerderij met een uniek karakter in Mastenbroek. De woonboerderij is gelegen aan de Oude Wetering 121 in de Gemeente Kampen. Het woongebouw met een grote inhoud en met veel mogelijkheden is in 2003 voorzien van een nieuwe rieten kap. tevens is dit gebouw voorzien van wolfseinden. Het geheel van woongebouw, naastgelegen schuur met pannen zadeldak en enkele hooibergen is gelegen op een boerderijterp en zorgt voor een zeer karakteristieke uitstraling.

Ten aanzien van kerken en scholen zijn er veel mogelijkheden op fietsafstand van de woning. Ook voor het winkelen hoeven geen grote afstanden gereden te worden.

De indeling is als volgt:

De woning wordt via de zijdeur betreden in een bijkeuken waaruit een achterhuisgedeelte met een mogelijkheid om naar de eerste verdieping te gaan zonder verdere inrichting of indeling en waar de CV-installatie is opgehangen. tevens zijn deuren aanwezig naar de ruime wwonkeuken, een riante badkamer en een hal/gang waaraan zich 2 slaapkamers, een kelderruimte en de woonkamer bevinden. Tevens is in deze hal de voordeur gesitueerd. Vanuit de keuken is een tweede kelder bereikbaar en tevens een hal met daaraan een opkamer en een slaapkamer die weer met een deur aan de woonkamer is verbonden.
In de schuur achter het woonhuis is een opslagruimte van ca. 16 meter diep en ca. 12 meter breed. In de naastgelegen schuur is een ruimte aanwezig van ongeveer 195 vierkante meter. tevens zijn 3 hooibergen voor opslag aanwezig. Zowel aan de rechterzijde van de boerderij als aan de linkerzijde is een weide gelegen.

Langs de sloot aan de voorzijde is een singel met verschillende bomen aanwezig die zorgen voor de nodige privacy.

Bij de inventarisatie van karakteristieke erven en panden van de Gemeente Kampen is deze woonboerderij aangemerkt als karakteristieke eenheid.

Met de Gemeente Kampen zijn reeds overleggen geweest over de mogelijkheden van nieuwbouw op deze locatie. Uiteraard kan ook renovatie en verbouw een oplossing bieden.

Uit het bodemonderzoek dat recent is verricht blijkt dat de locatie geschikt is voor het beoogde gebruik.

In het bestemmingsplan rust op deze locatie een woonbestemming.

Dit woonobject moet u echt gezien hebben!!

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging ter plaatse.

Vraagprijs: € 422.500,00

Gegevens:
Bouwjaar: 1870
Perceeloppervlakte: 12780 vierkante meter
Inhoud: 1135 m3
Oppervlakte woning: 195 vierkante meter
Verkoopoppervlakte: 12780 m2
Aantal kamers: 5