VERKOCHT: Zeer authentiek pand te ‘s-Heerenbroek
Wij bieden u vrijblijvend te koop aan een zeer royale woning net buiten de bebouwde kom van ‘s-Heerenbroek met veel mogelijkheden en op een hoog niveau van onderhoud

Meer info en foto’s op: http://www.zwolseweg54.nl/pages/

Verkoop-informatie:

Indeling:
2 woonkamers met vloerverwarming
5 slaapkamers
2 keukens met kookvoorziening en afwasmachines
2 badkamers
4 toiletten
1 muziekkamer
3 werkruimten
2 zolders
1 bijkeuken
1 kelder

Inhoud: circa 1.400 kubieke meter
Perceeloppervlakte: 2.912 vierkante meter

Aanbieding:
Wij bieden geheel vrijblijvend een zeer riant object aan, gelegen buiten de bebouwde kom van de kern ’s-Heerenbroek aan de Zwolseweg 54 in de Gemeente Kampen. Als u op zoek bent naar een plek met veel ruimte is hier uw kans. De woning ligt met de open zijde naar het Noordwesten en door de hoge ramen komt er veel licht in huis.
Om de woning, die deel uitmaakt van een dubbel wooncomplex, ligt een ruime oppervlakte ondergrond en tuin van 2.912 vierkante meter met gras en borders en in het midden van de tuin een grote markante walnoot. De voorzijde van de woning is aangekleed met leilindes
De splitsing van deze woning is professioneel uitgevoerd middels een doorlopende wand van voor tot achter en van vloer tot nok met dubbele muur van kalkzandsteen met een spouw ertussen.

Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud. De schilder is net geweest voor het buitenschilderwerk en ook binnen in de woning is een hoog afwerkingsniveau. De woning is aangesloten op gas, water, elektra, telefoon, KPN interactieve TV en riolering. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en alle kozijnen zijn vervangen of in goede conditie.
De indeling van de woning is als volgt te beschrijven:

Beneden woongedeelte:
Via de zijingang komt u in de hal, met deuren naar de woonkeuken, een bijkeuken, een seperate bedrijfsruimte, een droge kelder en een toiletruimte. Via de ruime woonkeuken waarin zich voldoende opbergruimte bevindt, betreedt u de riante woonkamer. Vanuit de woonkamer, die wordt verwarmd met vloerverwarming en die zich aan de voorzijde van de woning bevindt is een ruimte met toilet en zolder te bereiken die momenteel als muziekruimte in gebruik is. Tevens bevindt zich in de woonkamer een deur naar de hal met een marmeren vloer met meterkast en een kast onder de trap.

1e en 2e verdieping woongedeelte:
Vanuit deze hal is de trapopgang naar de eerste verdieping met 3 slaapkamers en een ruime badkamer met separate toiletruimte.

Alle slaapkamers op de verdieping en de badkamer liggen aan een centrale gang met originele vloerdelen. In de centrale hal is een trapopgang naar de tweede verdieping waar de vierde slaapkamer met inloopkast is gesitueerd en een grote ongeïsoleerde zolder.

Kantoor/atelier:
Via de hoofdingang komt u in het gedeelte dat nu in gebruik is als ateliers. Er zijn twee separate zeer lichte ruimtes met antieke vloeren en oude elementen. Boven deze ruimtes is met een antieke trap een derde ruimte bereikbaar die dienst doet als naaiatelier. Hier is ook een kleine werkkast met werkbankje.

Appartement:
Via de achterzijde van de woning is een volwaardig logeerappartement bereikbaar met eigen in/uitgang, moderne keuken, badkamer met toilet, afwasmachine, magnetron en eigen cv installatie met vloerverwarming en een slaapkamer op de eerste verdieping.

Erf:
Op het erf is een aantal schuren gesitueerd. De eerste schuur (romneyloods) achterop het erf heeft een oppervlakte van circa 320 vierkante meter (29 meter lang en 11 meter breed). Iets verder achterop het erf staat een schuur met golfplaten op een houten constructie met een oppervlakte van circa 65 vierkante meter (10,5 meter lang en 6,25 meter breed).
Ten oosten van de romneyloods is tevens een zeskantige hooiberg geplaatst met blikken golfplaten op een houten constructie en een open zijkant. Deze hooiberg is een ideale plek voor feesten en partijen.
De tuin is in de loop der jaren uitgegroeid tot een oase. Naast vele fruitbomen en vruchtenstruiken is er een moestuin aanwezig. De extra terrassen zorgen er voor dat er altijd een beschutte plek te vinden is. Het uitzicht vanaf het achterste terras richting Kampen met in de verte de Bovenkerk is prachtig. Ook zijn er op strategische plekken in de hele tuin wateraansluitingen gemaakt voor het eenvoudig besproeien van de planten met slootwater.

Schone grond, geen asbest:
Er is geen aanleiding om aan te nemen dat er een bodemverontreiniing aanwezig kan zijn, aangezien uit het gepleegde bodemonderzoek ten dienste van de aankoop door de huidige eigenaar, geen verontreiniging blijkt. Na dit onderzoek is het erf alleen ten dienste van wonen gebruikt wat overigens ook het bestemmingsplan aangeeft. Ook is er geen asbest aanwezig.

Bij de inventarisatie van karakteristieke erven en panden van de Gemeente Kampen is deze woning aangemerkt als karakteristieke eenheid.

Kort samengevat staat hier een locatie te koop met veel mogelijkheden. Maak een afspraak en kom gerust kijken!.

Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden!!

Vraagprijs: € 482.000,00

Gegevens:
Bouwjaar: 1750/1920
Perceeloppervlakte: 2912 vierkante meter
Inhoud: 1400 m3
Oppervlakte woning: 340 vierkante meter
Verkoopoppervlakte: 2912 m2
Garage: Ja
Aantal kamers: 10