Over ons

Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een agrarisch advies- en bemiddelingsbureau ben ik per december 2003 met Van der Lelij Vastgoed gestart. Van der Lelij Vastgoed is een onafhankelijk specialist en adviseur in agrarisch vastgoed. In het agrarische zijn wij van alle marken thuis.

U kunt denken aan Verkoop/aankoop gronden of boerderij, begeleiding in het traject van ruimtelijke ordening, bouwbegeleiding en infratsructurele werken waar onteigening om de hoek komt kijken. Ook u kunnen wij hierin ontzorgen.

Door bijscholing en het volgen van cursussen wordt gezorgd dat de kennis op een hoog niveau blijft en bovendien actueel blijft op het gebied van vastgoed, onteigening, fiscaliteiten en waardebepalingen.

Voor accurate en voortvarende behandeling van uw vragen en oplossing van uw problemen op agrarisch gebied is ons bedrijf een goede partner. Uiteraard wordt integer en correct met uw belangen omgegaan.

In bijgaand filmpje kunt u zien hoe wij over onteigening denken en alles wat hier mee te maken heeft: https://www.youtube.com/embed/dUYRM_QN38A