Agrarisch makelaar Overijssel

Home / Agrarisch makelaar / Agrarisch makelaar Overijssel

Agrarisch makelaar Overijssel

Een agrarisch makelaar is in Overijssel absoluut onmisbaar. De provincie telt namelijk verschillende kavels en bijbehorende boerenbedrijven. In deze prachtige sector vindt dan ook veel handel in onroerend goed plaats. Bent u verliefd geworden op een idyllische boerderij of bent u juist op zoek naar een nieuwe eigenaar? Neem dan contact op met Van der Lelij Vastgoed. Onze specialisten staan graag voor u klaar!

Verkoop van uw agrarische objecten;

Aankoop van uw toekomstig bedrijf;

Oplossingen bij het overnameproces;

Overleg met uw pachter of verpachter over beëindiging van de pacht;

Taxatie bij herwaardering grond en bedrijf;

Taxatie bij bedrijfsbeëindiging, bedrijfsovername, verplaatsing of emigratie;

Advies bij kavelruil en ruilverkaveling;

Advies bij verkoop aan overheden en projectontwikkelaars;

Fiscaal maatwerk bij verkoop of verplaatsing;

Uitdagingen in de sfeer van ruimtelijke ontwikkelingen;

Agrarische vastgoed

Als agrarische makelaar in Overijssel houden wij ons bij Van der Lelij vooral bezig met vastgoed. Boerderijen. Landbouwbedrijven. Veehouderijen. Ons bedrijf is in deze agrarische objecten gespecialiseerd en kan u dus tot in de puntjes bemiddelen. We brengen – samen met u – uw wensen in kaart, zoeken mee naar geschikte gebouwen en percelen en staan u in notariële en juridische zaken bij. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om de verkoop, aankoop of verhuur van een pand.

Overig onroerend goed

Als aannemer, architect of ondernemer heeft u misschien weinig baat bij een agrarische makelaar in Overijssel die enkel in vastgoed bemiddeld. U bent namelijk op zoek naar een partij die ook kennis heeft van handel in vrijliggende bouwkavels. Gelukkig heeft u die in Van der Lelij Vastgoed gevonden. Met onze vakgerichte kennis bieden wij een oplossing voor ieder vraagstuk. Dus ook wanneer het om braakliggend grond gaat.

Het werk van Van der Lelij Vastgoed

Al meer dan 15 jaar is Van der Lelij Vastgoed een waar begrip in Nederland. Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed of onroerend goed in Overijssel? Dan moet u bij ons zijn. Bekijk het huidige aanbod makkelijk en snel op onze website. Zoekt u daarnaast ook voor aanverwante diensten een agrarisch makelaar in Overijssel? Van der Lelij Vastgoed geeft u graag advies over verschillende onderwerpen, zoals: overnames, kavelruil, onteigening en taxaties.  Zo is een praktische oplossing zo gevonden.

Neem nu contact op met een agrarisch makelaar in Overijssel (Zwolle, Kampen o.a.)

Van braakliggende kavels tot complete boerderijen. Van der Lelij Vastgoed helpt u graag bij het ver- en aankopen van uw agrarisch eigendommen. Neem daarom direct contact met ons op! Bel naar 038 3338357, mail naar vdlv@lelij.nl of vul ons contactformulier in. Gaat u liever meteen met één van onze specialisten in gesprek? Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen u o.a. helpen als agrarisch makelaar in Zwolle, Kampen, Deventer, Hasselt, Steenwijk, Dalfsen, Enschede, Hengelo of Almelo.

Agrarisch makelaar Overijssel
Agrarisch makelaar Overijssel

Advies van Van der Lelij Vastgoed

Agrarisch makelaardij. Dit is een vakgebied waarin Van der Lelij Vastgoed uitblinkt. Al ruim 15 jaar houden wij ons bezig met de verkoop en aankoop van agrarische objecten. Zo brengen wij vraag en aanbod op onze website bij elkaar. Daarnaast geven wij advies over uiteenlopende onderwerpen. Denk aan: ruilverkaveling, verkoop aan overheid of projectontwikkelaars en onteigening. Ons motto? Altijd een praktijkgericht oplossing voor uw vraag of probleem.

Agrarisch makelaar Overijssel

Vraag direct advies over onteigening in

Een gedwongen overdracht van uw grond aan de overheid. Daar zit u als eigenaar niet op te wachten. Om deze procedure zoveel mogelijk in goede banen te leiden, bent u op zoek naar deskundig advies. Schakel hiervoor Van der Lelij Vastgoed in! Bel vandaag nog naar 038 3338357. Of stuur ons een bericht via het contactformulier. Zien wij u binnenkort op kantoor voor een vrijblijvend gesprek over onteigening?

Contactgegevens

Kluisstraat 9, 8271 XD IJsselmuiden

038-3338357

 

Hét adres voor vraagstukken over agrarisch vastgoed 

Heeft u vragen over deze of andere dan hier genoemde items?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw zaken worden door ons voortvarend en integer behandeld!