VERKOCHT: Vrijstaand huis. veel mogelijkheden en vrijheid gegarandeerd!

€392.500,00

VERKOCHT: Vrijstaand huis. veel mogelijkheden en vrijheid gegarandeerd!
Dit vrijstaande huis mag je niet missen. Kom snel kijken voor het te laat is!

Ben jij op zoek naar een gave plek om te wonen.


Momenteel hebben wij te koop een vrijstaand huis met veel mogelijkheden en formidabel aan een grote waterkolk gelegen. Een ruime woning op de rand van de bebouwde kom van het buurtschap Kamperzeedijk-West. Je kunt alle kanten uit. Met 10 tot 15 autominuten in Kampen, Genemuiden en Zwolle. De basisschool is op fietsafstand aanwezig.

Naast de woning is nog een garage gesituederd. Verder zijn op het erf 2 grote schuren gelegen waarmee allerhande mogelijkheden zijn te benutten. Het bestemmingsplan geeft aan dat de bestemming wonen geldt met een aanduiding voor agrarisch met veehandel. Hierdoor ontstaan meer mogelijkheden van gebruik. Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden met deze plek!!

Indeling woning:

Via de voordeur kom je in een hal met deuren naar de bijkeuken met achterdeur, de keuken, de woonkamer, toilet, doucheruimte en slaapkamer op de begane grond. De keuken is met deur verbonden met de ruime woonkamer met mooi uitzicht over aanliggend water en landerijen van de buren. In de hal is tevens een trapopgang naar de verdieping met 3 ruimtes. In 1 van deze ruimtes is een ruImte afgezet voor het ophangen van de CV (Bouwjaar 2014).

Vraagprijs: € 392.500,00

Gegevens:
Bouwjaar: 1973
Perceeloppervlakte: 5008 vierkante meter
Inhoud: 460 m3
Oppervlakte woning: 130 vierkante meter
Verkoopoppervlakte: 5008 vierkante meter
Garage: Ja
Aantal kamers: 5